Philips – Aqua Trio 9000 Dik Süpürge

PhilipsDikSupurgeAquaTrio9000

Hem ıslak hem kuru süpürmeyi tek cihazda birleştiren ve temizlik sonrası kendi kendini temizleyen Aqua Trio inovasyonuyla tüketicilere temizlik işlemi sırasında zaman ve efor kazandırır.
Philips AquaTrio 9000, 3 farklı temizleme seçeneğine sahiptir:


1. Islak ve kuru temizleme: Philips AquaTrio benzersiz AquaSpin teknolojisi ile zeminleri ıslak süpürerek, toz, kir ve sıvıları derinlemesine temizler. Ürün, sert zeminleri süpürürken mop ile silme işlemi de yapar; çeşitli kirleri toplayarak yerdeki toz kir ve özellikle yere dökülen sıvıları (katı/sıvı karışımlar, veya yoğurt yumurta gibi iddialı lekeler dahil) tek seferde temizler. Kirli su ve temiz suyu ayırır ve sürekli temiz su kullanır.
2. Gelişmiş kuru süpürme: tüm sert zeminlerinizde ve halı ve kilim gibi yumuşak zeminlerde her süpürme hareketinde toz ve kirin %98'ine kadarını yakalar.
3. Çıkarılabilir el ünitesi: döşemeleri, rafları ve masa yüzeylerini kolaylıkla temizlerken, hızlı rötuşlar veya araç temizliği için de idealdir.

Ayrıca temizlik sonrası kendi kendini sadece 4 dakikada temizleyerek, zahmeti en aza indirir.

Yılın Seçilmiş Ürünü Logosu, Sia Insight tarafından yapılan anketlerde 4000 bağımsız tüketiciye sorulan sorular çerçevesinde belirlenen ve Yılın Seçilmiş Ürünü olmaya hak kazanan ürüne verilmektedir.

Kategori: 2024

Etiketler: Philips – Aqua Trio 9000 Dik Süpürge