Dynavit Multi-Daily

DynavitMultiDaily

Dynavit Multi-Daily, multivitamin ve mineral takviyesi olmasının yanı sıra ek içeriği ile stres yönetimine destek olmaktadır. Günlük ihtiyacı karşılayacak miktarda D ve K vitaminlerine sahip olan, 13 vitamin ve 7 mineral içeren Dynavit Multi-Daily içeriğinde mitokondride elektron taşıma zincirinde kofaktör olarak enerji (ATP) üretimine destek olan ve antioksidan olarak kullanılan Koenzim Q10 içermektedir. Ek olarak içeriğinde vücudun stresle başa çıkma kapasitesini artırarak fiziksel ve zihinsel dayanıklılığı güçlendiren bitkisel bir bileşen olan ve adoptogen adıyla da bilinen Rhodiola da bulunmaktadır.
Bilimsel çalışmalarla Rhodiola’nın mental performansta, görev/iş performansında artış, iyileştirilmiş ruh hali, stres belirtileri ve kaygıda azalma, iş, sosyal ve aile yaşamı gibi yaşam stresi belirtilerde azalma, kronik yorgunluk semptomlarında iyileşme, sporcularda gücü, dayanıklılığı, koordinasyonu ve iyileşme süresini iyileştirme etkileri kanıtlanmıştır.
Dynavit Multi-Daily tek kapsülde günlük vitamin ve mineral ihtiyacını karşılarken stres yönetimine de yardımcı olmaktadır.

Yılın Seçilmiş Ürünü Logosu, Sia Insight tarafından yapılan anketlerde 4000 bağımsız tüketiciye sorulan sorular çerçevesinde belirlenen ve Yılın Seçilmiş Ürünü olmaya hak kazanan ürüne verilmektedir.

Kategori: 2024

Etiketler: Dynavit Multi-Daily